Våra hästar Regler Bra att veta

Våra hästar

Här presenteras våra lektionshästar som vi hyr av ridskolan:

ERNST,
är född 2001. Han är svart utan tecken och 115 cm hög. Ernst är en korsning mellan islandshäst och shetlandsponny. Han är en av de populäraste i stallet eftersom han är så snäll och lättriden. Hans bästa kompis är Filur.

FILUR,
är född 1998. Han är en fux med stjärn och med sina 80 cm är han vår minsta ponny. Filur är en minishetlandsponny. Han är snabb men väldigt snäll. Han blir väldigt avundsjuk när de andra blir borstade och inte han. Filur kan vara lite rädd för vuxna, men aldrig för barnen. Bästa kompisen är Ernst. Om Ernst inte är i hagen blir Filur jätteledsen.

TRITON

New Forest, C-ponny, 6 år.

PUTTE,
är född 1994. Han är en fux med strimbläs och 85 cm hög. Putte är en miniponny och han är stallets nallebjörn. Han är den snabbaste ponnyn i stallet. Han är en mycket personlig ponny som har varit inne i Christinas kök. Även Putte hoppar jättebra.

IOR,
är född 2000. Han är en vacker och underbar fux, 100 cm hög. Ior är en shetlandsponny. Han hoppar också mycket bra. Han är väldigt snäll att rida ensam, utan ledare på. Ior tycker INTE om att man springer in till honom (Man får inte springa i stallet) då blir han rädd.

FIDO
är född år 2000, han är född i Danmark och kom till oss i December -06. Han är brun och 87 cm hög. Fido är en minishetlandsponny. Han är en väldigt pigg och glad liten ponny som verkar vara en riktig hopptalang. Fido är även inkörd, så vi lär nog se honom tillsammans med Herkules och Wille när det är körning.

MR LIPTON
Är född 1996, 115 cm hög. Han är en vacker welsh-ponny som är snäll och underbar att sköta Mr Lipton hoppar bra, han är välutbildad och rolig att rida både dressyr och hoppning på.
 minigrisen.jpg KRONPRINSESSPARETS MINIGRISEN
Är
född 1999, svartskäck, jätte snäll att rida, 76 cm, minsta ponnyn i stallet.
Står under Kronprinsessparets beskydd. Läs mer