Aktiviteter Bildgalleri Länkar Kontakt

logo_klubb_2 bild.jpg

Hagbylunds Ridklubb uppvaktar Kronprinsessparet

Tisdagen den 1 juni var det så äntligen dags för uppvaktningen av Kronprinsessparet i samband med deras lysning!

De kändes smått overkligt att just vi, Hagbylunds Ridklubb, blivit utvalda att få komma och träffa Kronprinsessan Victoria, Herr Daniel Westling, Kungen och Drottningen. Vi blev mycket väl omhändertagna av hovmarskalker och hovdamer som alla var väldigt nyfikna på vår verksamhet och glada över att få höra barnen berätta om sina favoritponnyer, och Kungen ville veta om Minigrisen kunde komma och hälsa på honom i hans hus någon gång. Kronprinsessparet lovade också att försöka komma och hälsa på sin skyddsling så snart som det bara går att ordna, så vi ska skicka en formell inbjudan.

Vi blev intervjuade till Bröllopsboken som kommer ut i augusti.

Vi som var med var:

Christina Wicklund, Maria Signarsson, Jessica Lindström, Victor Junell, Meja Nyström, Carl Gunnar Fors, Carl Gunnars mormor samt Freja Björkgren.

Här kan ni se det fina Fadderbrevet och Gratulationskortet

och här kan ni se bild inne från slottet

Minigrisen_052910_0044_HR.jpg

Foto: Jenny Lagerqvist