Medlemsskap Guldklubben Styrelsen Sponsorer Medlemsskap

Guldklubben för våra vänner

Vill du och din familj
eller kanske till och med din arbetsplats/ ditt eget företag
bidra till vår ungdoms- och tävlingsverksamhet?

Snart står ridhuset äntligen färdigt. Det kommer att vara gott att krypa in i efter de kalla och mörka eftermiddagarna och höstkvällarna ute på ridbanan. Men vi vill ju göra fint också! Och mysigt för alla små och stora barn. Det skall bli ett klubb- och teorirum. Och vi drömmer om sköna fåtöljer och pengar att köpa väggfärg för. Och ett stort bord att sitta runt när vi har teorilektioner. Och mängder av andra små och stora saker som pengarna inte räcker till.

För att ändra på den saken, erbjuder vi nu privatpersoner/familjer att för den ringa summan av 1 000:- köpa en egen plats på vår guldklubbsskylt. Känner man sig rik och generös köper man för en större summa, här finns ingen övre gräns. Du / familjen får egen namnskylt på guldklubbstavlan. Den kommer att sitta väl synlig på bästa plats antingen på läktaren eller i cafeterian i det nya ridhuset med stort tack från klubben. Om Du är intresserad, skicka ett mail till info@hagbylundsridklubb.se. Prata med Christina eller Anna Nyström i styrelsen om du vill veta mer.

För företag som vill synas inom ridsport och lokalt här i Täby finns olika sponsorpaket som presenteras i egen folder. De finns att hämta i boden där man samlas innan lektion.

Vi är mycket tacksamma om alla föräldrar i klubben kan hjälpa oss i vårt arbete med att hitta pengar till klubbens verksamhet.

Med bästa hälsningar
Styrelsen i Hagbylunds Ridklubb